Din webbl�sare �r f�r�ldrad. Vi rekommenderar att du laddar ner en nyare version.
Google Chrome , Internet Explorer 11 , Firefox

2018-09-10

Sökes: Area Sales Manager Export

Vi söker en berest relationsbyggare med passion för affärsmässighet, sociala events och ett aldrig sinande säljdriv. Välkommen till Skandiform och ansvaret för våra exportmarknader!

Vi erbjuder dig en tjänst som Area Sales Manager Export med ansvar för att planera och driva försäljningen på Skandiforms prioriterade exportmarknader. Du bearbetar och besöker aktivt dina kunder som utgörs av återförsäljare och arkitekter. Du initierar och driver försäljningsfrämjande aktiviteter inom din region så som mässor, säljtävlingar och andra events på dina marknader. Du säkerställer att återförsäljare har uppdaterat sortiment och tillräcklig produktkunskap samt ansvarar för utbildning och produktträning. Självklart ansvarar du för att uppställda budgetmål uppnås. Du rapporterar till Försäljnings- och Marknadschef.

Vi söker dig som tidigare nått goda försäljningsresultat där relationer och nätverkande stått i fokus. Att du har internationell erfarenhet i någon form är ett krav för tjänsten, gärna från tidigare exportförsäljning. Det är också meriterande om du arbetat med återförsäljare och/eller arkitekter. Tjänsten kräver att du talar och skriver engelska obehindrat. Behärskar du även tyska och/eller franska är det meriterande.

För att läsa hela annonsen, klicka här.

I denna rekrytering samarbetar Skandiform med Maxkompetens. Vi kommer att arbeta löpande med urvalet och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 25 september 2018. Din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. Kontakta gärna Rekryteringsansvarig Therese Hulte på telefonnummer   044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se.

Jeffersson_sofa_velvet_closeup.jpg
scandinavian sence
SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se

SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se
×
; ;