Din webbl�sare �r f�r�ldrad. Vi rekommenderar att du laddar ner en nyare version.
Google Chrome , Internet Explorer 11 , Firefox

Jobba hos oss

Produktutvecklare
2021-06-14

Vill du arbeta med nyutveckling och vidareutveckling av Skandiforms attraktiva möbelsortiment samt uppskattar design, kvalitet och hållbarhet? Skandiform är en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och inspirerande offentliga miljöer och Publicerad 2021-06-14samarbetar med erkända formgivare som exempelvis Claesson Koivisto Rune, Stefan Borselius, Ruud Ekstrand, Nina Jobs, Charlotte von der Lancken, Thomas Pedersen för att nämna några. I utvecklingsprocessen tar du ansvar från produktidé till lansering av godkänd produkt – vi hoppas att du är nyfiken på en ny utmaning som produktutvecklare på Skandiform.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor på produktutvecklingsavdelningen ansvarar du för ny- och vidareutveckling av produkter i Skandiforms möbelsortiment. Du planerar, driver och genomför utvecklingsprojekt från idé till lansering genom Skandiforms produktutvecklingsprocess. Under arbetets gång har du tät dialog med aktuell formgivare, leverantörer och Skandiforms inköps- och kvalitetsavdelning samt hållbarhetsansvarig. Du arbetar proaktivt med alla parter genom hela projektet samt rapporterar och följer upp såväl tidplan som projektkalkyl. 

Du arbetar även med att konstruera och ta fram konstruktionsmaterial och ritningsunderlag för produktion. Du förser organisationen med ritningsunderlag vid specialorder, arbetar med framtagning av produktdokumentation och informationsmaterial till marknadsavdelningen. I din roll kommer du arbeta med olika typer av produkter, material och produktionsmetoder.

Din profil

Vi söker dig som har för tjänsten relevant utbildningsbakgrund på högskole- eller universitetsnivå. Vi ser gärna att du utöver din utbildning har erfarenhet från produktutveckling och konstruktionsarbete, där erfarenhet från möbelbranschen kan vara meriterande. Självklart krävs goda kunskaper i konstruktionsprogram, här arbetar vi i Solid Works. Då dina kontaktytor är många och både nationella och internationella, krävs förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska. 

Vi anser att din personlighet är av yttersta vikt för tjänsten. Din nyfikenhet och ditt engagemang är ständigt närvarande i ditt arbete. Med driv och initiativförmåga skapar du framfart i dina projekt men du bibehåller samtidigt din noggrannhet och struktur. Du trivs när du tillsammans med kollegor arbetar lösningsorienterat där mixen av kreativitet, innovation och teknik skapar vägen framåt. Du är proaktiv med tydligt konsekvenstänk och bidrar aktivt till avdelningens gemensamma arbete och mål. Som kollega bidrar du till det öppna och hjärtliga klimat som finns på Skandiform. 

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser mycket fram emot din ansökan!

Övrig information

· Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid.
· Omfattning: Heltid
· Lön: Enligt överenskommelse
· Plats: Vinslöv
· Sista ansökningsdag: 8 aug 2021
· Övrigt: Resor i tjänsten förekommer inom Sverige och Europa, ca 35 dgr
· Körkort är ett krav
· Rapporterar till design-och marknadschef

I denna rekrytering samarbetar Skandiform med Maxkompetens. Ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte nås tom v 26 på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se med hänvisning till 044-781 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se med sista ansökningsdag den 8 aug 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

Mer om Skandiform

Skandiform är en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och inspirerande offentliga miljöer och ingår i inredningskoncernen Kinnarps Group. Sedan 1962 har Skandiform skapat möbler som ger karaktär och harmoni till miljöer där människor möts. Skandiforms möbler finns representerade på ett stort antal prestigefyllda företag runt om i världen t ex Google i Zürich, Nasdaq börsen i New York och Heathrow Airport i London. Huvudkontoret finns i Vinslöv med showrooms i Stockholm, Göteborg och Oslo. Skandiform är ISO-certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt FSC-certifierade. Arbetet med att fortsätta nå framgångar i långsiktig hållbarhet prioriteras och riktlinjer för socialt ansvar följs. Läs mer på www.skandiform.se

scandinavian sence
SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se

SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se

Nyhetsbrev
×
;