Din webbl�sare �r f�r�ldrad. Vi rekommenderar att du laddar ner en nyare version.
Google Chrome , Internet Explorer 11 , Firefox

Aktuellt

Sökes: Area Sales Manager Export

Sökes: Area Sales Manager Export

Vi söker en berest relationsbyggare med passion för affärsmässighet, sociala events och ett aldrig sinande säljdriv. Välkommen till Skandiform och ansvaret för våra exportmarknader!

Vi erbjuder dig en tjänst som Area Sales Manager Export med ansvar för att planera och driva försäljningen på Skandiforms prioriterade exportmarknader. Du bearbetar och besöker aktivt dina kunder som utgörs av återförsäljare och arkitekter. Du initierar och driver försäljningsfrämjande aktiviteter inom din region så som mässor, säljtävlingar och andra events på dina marknader. Du säkerställer att återförsäljare har uppdaterat sortiment och tillräcklig produktkunskap samt ansvarar för utbildning och produktträning. Självklart ansvarar du för att uppställda budgetmål uppnås. Du rapporterar till Försäljnings- och Marknadschef.

Vi söker dig som tidigare nått goda försäljningsresultat där relationer och nätverkande stått i fokus. Att du har internationell erfarenhet i någon form är ett krav för tjänsten, gärna från tidigare exportförsäljning. Det är också meriterande om du arbetat med återförsäljare och/eller arkitekter. Tjänsten kräver att du talar och skriver engelska obehindrat. Behärskar du även tyska och/eller franska är det meriterande.

För att läsa hela annonsen, klicka här.

I denna rekrytering samarbetar Skandiform med Maxkompetens. Vi kommer att arbeta löpande med urvalet och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 25 september 2018. Din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. Kontakta gärna Rekryteringsansvarig Therese Hulte på telefonnummer   044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se.

2018-09-10

pop-up showroom Malmö 5-6 sep

pop-up showroom Malmö 5-6 sep

Välkommen att besöka oss i vårt pop-up showroom på Studio i Malmö den 5-6 september!

Då sätter vi upp en tillfällig utställning tillsammans med Materia, NC Nordic Care, Kvadrat, Gabriel, Création Baumann och Ogeborg.

Varmt välkommen!

2018-09-04

Insperior Göteborg 27 aug

Insperior Göteborg 27 aug

Insperior är en oberoende mötesplats för dig som professionellt skapar, köper eller gör affärer inom möbler, inredning och lokaler. Här inspireras du av människor, möbler och inredning genom ett 40 tal utställande varumärken helt utan traditioner, regler eller gränser med syfte att skapa ett oberoende. Ditt besök är avgörande.

Ditt besök kostar inget men skapar resultat, mer än du tror. I år håller vi till på Clarion Hotel Post och dörrarna öppnas kl. 15.00. Från kl. 17.00 serveras mat och dryck och vi fortsätter till kl. 20.00

INSPERIOR 27 augusti 2018
Drottningtorget 10, Göteborg kl. 15.00-20.00

Här registrerar du din anmälan.
Läs mer om Insperior på www.insperior.se

Varmt välkommen!

2018-08-08

semestertider

semestertider

Skandiform håller stängt för semester under perioden 16-27 juli.

Under tiden kan du hålla dig uppdaterad genom att följa oss på Facebook och Instagram.
 
Vi önskar dig en skön och avkopplande sommar!

2018-06-28

Swedish Midsummer Design Weekend

Swedish Midsummer Design Weekend

Den 28-30 juni sätts full fokus på svenska designmöbler när den årliga exportsatsningen Swedish Midsummer Design Weekend återigen genomförs.

Tongivande europeiska arkitekter gästar Stockholm för ett unikt smakprov på svensk design och livsstil. I satsningen medverkar Skandiform i samarbete med 15 andra designmöbelföretag.

Läs mer på www.smdw.se

2018-06-27

NeoCon 11-13 juni

NeoCon 11-13 juni

NeoCon firar 50 år! Sedan 1969 anordnas i juni varje år mässan NeoCon på The Mart i Chicago. NeoCon fungerar som en plattform för den kommersiella designindustrins idéer och innovationer för arbetsmiljöer idag och i framtiden.

Skandiform finns på plats i monter #1191 tillsammans med vår partner Scandinavian Spaces.

2018-06-08

Showroom Köpenhamn

Showroom Köpenhamn

Årets nyheter finns på plats i vårt showroom på Gl. Strand 40 i Köpenhamn. Kom förbi! Vi håller öppet torsdag och fredag.

Välkommen!

2018-05-21

Designers Corner Oslo

Designers Corner Oslo

Årets omgång av Designers Corner i Oslo äger rum den 24-25 maj. Upplägget är en rundtur till 4 olika showrooms med 25 deltagande producenter som för Oslo-arkitekter sker den 24 maj och för arkitekter utanför Oslo sker den 25 maj. Gemensamt för alla inbjudna är eventet på Nasjonalmuseet Arkitektur på torsdagskvällen.

Skandiforms showroom finns hos Vidar Ottesen på Skøyen Designcenter, Drammensveien 130C1.

2018-05-18

Nya produkter 2018

Nya produkter 2018

Med årets nyheter vill vi presentera möbler som gör det enkelt att skapa flexibla och praktiska – men framför allt behagliga – miljöer. Här finns det gott om plats för att mötas, inspirera och inspireras, varje dag.

Nestor sektionssoffa by Lars Hofsjö
Nestor består av sju till synes enkla delar som tillsammans erbjuder tusen möjligheter; från en fristående liten bänk till en slingrande lång soffa. Flexibilitet behöver faktiskt inte vara krångligare än så här; nätt, skön och full av möjligheter!

Soft Top stol by Brad Ascalon 
Gäst eller besökare, det är frågan. Soft Top är främst tänkt för offentlig miljö med många besökare, och tillgodoser alla krav på flexibilitet, kvalitet och prisvärdhet som det innebär. Men designen har ändå något familjärt över sig, så att alla kan känna sig hemma även när man är långt därifrån.

Timeout stol by Thomas Pedersen 
Timeout betyder som bekant att ta en taktisk paus, eller som man också säger; lyssna på ett föredrag eller ha konferens. Stolen Timeout är perfekt för ändamålet eftersom den med sina rena linjer är vilsam för ögat och ovanligt skön för resten av kroppen.

2018-02-06

Stockholm Furniture Fair

Stockholm Furniture Fair

Välkommen till Stockholm Furniture Fair 2018 och oss på Skandiform!

Vi finns i monter A 29:12 där vi visar årets nya produkter i stolt samarbete med våra formgivare. Nya samarbeten för året är Lars Hofsjö och Brad Ascalon! Vi visar även produkter av Thomas Pedersen, Ruud Ekstrand, Nina Jobs och Claesson Koivisto Rune. 

Mässan är öppen 6 - 10 februari
Tis-fre 9-18
Lör 10-17

Mingla med våra formgivare och oss i montern från kl. 16.00 tisdag-fredag.

Varmt Välkommen!

2018-01-24

God Jul!

God Jul!

...och ett riktigt Gott Nytt År!

Under jul- och nyårshelgen håller vi stängt
25/12–26/12 samt 1/1.

Tillsammans med våra kunder och arkitekter har vi under året stöttat Läkare utan gränser. Ett projekt som startades vid lanseringen av Phaze fåtölj, design Karim Rashid, på Stockholm Furniture Fair 2017 och som vi kommer att fortsätta med under 2018.

2017-12-14

German Design Award

German Design Award

Årets nyhet Phaze fåtölj (design Karim Rashid) och bordet Matsumoto (design Claesson Koivisto Rune) har tilldelats German Design Award 2018! För Matsumoto är det den andra utmärkelsen för i år. 

German Design Award är det största och viktigaste internationella priset från German Design Council. Priser delas ut till högkvalitativa produkter och projekt från produkt- och kommunikationsdesign, personligheter inom design samt nykomlingar för banbrytande bidrag till den tyska och internationella designsfären. I år tävlade mer än 5 000 nationella och internationella bidrag, vilket vittnar om prisets attraktion och höga aktning på marknaden.

2017-10-20

scandinavian sence
SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se

SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se
×
; ;