• 24-06-2014

  Swedish Midsummer Design Weekend

  Den 26-28 juni sätts full fokus på svenska designmöbler när exportsatsningen Swedish Midsummer Design Weekend genomförs för andra året i rad. Tongivande europeiska arkitekter gästar Stockholm för ett unikt smakprov på svensk design och livsstil. I satsningen medverkar Skandiform i samarbete med 13 andra designmöbelföretag, Trä- och Möbelföretagen, VisitSweden och Stockholmsmässan/Stockholm Furniture & Light Fair.

  - Det har varit och är oerhört stimulerande att arbeta tillsammans med sina kollegor i branschen med ett projekt av den här digniteten. Att få exklusiv tillgång till topp arkitekter från tre av våra huvudmarknader under ett tvådagarsevent är ovärderligt, säger Maria Lehmann, försäljnings- och marknadschef på Skandiform.

  Läs mer i vårt pressmeddelande.

 • 24-03-2014

  Red dot Award 2014

  Två av årets produktnyheter, Deli stol och Modulor bord, har tilldelats den högsta utmärkelsen "Best of the Best" i en av världens största och mest prestigefyllda produktdesigntävlingar. Av drygt 4800 tävlingsbidrag får endast 1,5 % den eftertraktade topputmärkelsen.

  För mer information, se vår pressrelease.

  Deli press Modulor press

 • 04-02-2014

  Stockholm Furniture Fair 2014

  På Stockholm Furniture Fair, som äger rum 4-8 februari, lanserar vi tre starka produktnyheter!

  Deli karmstol med sitt omslutande sittskal, sin klädda sittdel och ben i metall eller trä är vacker att titta på och skön att sitta i. Användbar i många olika typer av utrymmen, som konferensstol, exklusiv caféstol eller enkel fåtölj i relaxhörnan. Design: Thomas Pedersen.

  Spino sektionssoffa är lekfull, variationsrik och enkel att förstå med endast tre olika moduler. Bygg med eller utan ryggar, eller ryggar på olika håll. Soffan balanserar på en golvmed som bildar den starka ryggraden. En tung möbel med visuell lätthet. Design: Stefan Borselius.

  Modulor är en serie konferensbord som fått sitt namn efter Le Corbusier's måttsystem. Underrede i stängpressad aluminium och skivor i laminat. Med ett stort utbud av storlekar och möjligheter till specialmått är det lätt att skapa bord för alla typer av möbleringar. Design: Claesson Koivisto Rune.

   

  Pressreleaser

  Designers

  Om Skandiform

 
1
wedding dresses uk
SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se
Logga in

För login uppgifter skicka e-post till info@skandiform.se

Logga in