Din webbläsare är föråldrad. Vi rekommenderar att du laddar ner en nyare version.
Google Chrome , Internet Explorer 11 , Firefox

Om Skandiform

Scandinavian Sense
Berättelsen om Skandiform tog sin början 1962. Sedan första kapitlet har den präglats av hantverkskunnande, traditioner och pålitlighet. Framför allt är det en berättelse om förnuft och möbler med unik karaktär. Vi kallar det för Scandinavian Sense.

Vårt hjärta har alltid tillhört Skåne med dess vackra lapptäcken av åkrar och täta bokskogar. Det var också här, i Vinslöv, som allt började. Från den här platsen har vi resten av världen som marknad och arbetsplats. Å ena sidan har allting förändrats sedan 1960-talet, å andra sidan är allting precis som det alltid har varit. Den röda tråden i vår berättelse finns alltid med oss. Vi balanserar förnuft och inlevelse för att skapa identitet och karaktär i miljöer där människor möts. Allt bygger på en orubblig passion för möbler, en villkorslös kärlek till skandinavisk design. Det hörs på vårt namn och känns i vårt löfte.


Making sense, attracting senses
Skandiforms möbler känns rimliga och resonliga på samma gång. Anledningen är att vi försöker hitta den perfekta balansen mellan allt från kvalitet och pris till funktion och estetik. Däremellan väcker våra möbler en djupare känsla av tillhörighet och välmående. Det är så vi fungerar och lyckas vara relevanta när trender kommer och går. Vår kunskap, erfarenhet och intuition gör att människor kan mötas, arbeta och utvecklas på ett naturligt sätt. I slutändan är det också det som gör Skandiform till en av Skandinaviens främsta leverantörer av möbler till kontor och offentliga miljöer. Möbler som känns självklara i det mänskliga mötet och somanvänds över hela världen. Våra stolar, karmstolar, fåtöljer, soffor, bord, ljudabsorbenter ochtillbehör finns till för att attrahera alla mänskliga sinnen.

Sedan 2004 är Skandiform en del av Kinnarps Group.

 


SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se

SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se

Nyhetsbrev
×