Din webbläsare är föråldrad. Vi rekommenderar att du laddar ner en nyare version.
Google Chrome , Internet Explorer 11 , Firefox

Aktuellt

Vårnyheter 2024!

Vårnyheter 2024!

Luta dig tillbaka i skogen  

Vårens tillskott, den omfamnade öronlappsfåtöljen BEasy och den trädformade klädhängaren Alm, har fötterna och rötterna i det svenska designarvet. Trots det delar de varken former eller uttryck med varandra. Släktskapet består av något större än det man kan se och ta på – en noggrant avvägd kombination av komfort, funktion och vackra detaljer, fast från vitt skilda perspektiv. Två hyllningar till lugnet, tolkade av tre olika formgivare. Naturliga oaser för vissa, intressanta blickfång för andra. En lite skönare och enklare tillvaro bland träden för alla som använder dem. Avkoppling och arbete på samma gång. Med BEasy och Alm behöver du aldrig välja mellan det ena och det andra.  

BEasy fåtölj/öronlappsfåtölj
by Stefan Borselius/Ruud Ekstrand

Koppla av och på när du vill - BEasy är en öronlappsfåtölj som förenar två formgivares tankar. Med BEasy visar Stefan Borselius och Ruud Ekstrand på den enastående kraften i samarbete över generationer. Något samtida och klassiskt på samma gång, en symbol för enighet och mångfald. Med sin skulpturala form omfamnar BEasy dig och skapar en känsla av närhet och avskildhet, att du befinner dig i en skyddande kokong. De mjuka och omfamnande linjerna gör att du genast känner dig välkommen och inbjuden, men också avskärmad från yttervärlden. BEasy är en komplett och komplex skapelse som passar in och sticker ut i vilket rum den än placeras i samtidigt som den motsvarar alla krav på vad en modern öronlappsfåtölj och loungemöbel ska vara. Namnet BEasy är en skön ordlek med engelskans ”easy-chair”, ”be easy”, ”busy” och ”business”. Uppmaningar till att ta det lugnt, fokusera eller bara göra livet lite enklare.

Alm klädhängare
by Nina Jobs

Rotad i naturens skönhet - Klädhängaren Alm, skapad av den internationellt erkända formgivaren Nina Jobs, är namngiven efter en alm. Likt en alm i naturen, så bidrar Alm med skuggspel, struktur och stabilitet. Djupt rotad i jorden och en symbol för tidlös skönhet. Fröet till Alm dök upp spontant när Nina Jobs arbetade i ett annat projekt. En bild av en trädsilhuett med grenar växte fram och skisser förvandlades till en färdig produkt i stål. Grenarna fungerar som krokar där jackor, mössor och andra plagg kan hitta en tillfällig fristad i trädkronan. Använd den för att skapa färgglada och uttrycksfulla skogar, små alléer av accenter eller plantera den som en solitär där du behöver den som mest. Ha kul, experimentera och integrera den i vilken miljö som helst. Alm är ett riktigt naturfenomen – vacker att titta på och användbar på olika sätt, precis som ett riktigt träd. Tillverkad i Sverige och odlad av dig.


2024-02-02

Julgåva till Läkare Utan Gränser

Julgåva till Läkare Utan Gränser

- Livräddande vård där den behövs som mest.

I år har vi valt att bidra till livräddande vård genom Läkare Utan Gränser som det senaste året har genomfört 3 miljoner rutinvaccinationer, assisterat vid drygt 300 000 förlossningar och gjort mer än 12,5 miljoner

2023-12-20

Höstnyheter 2023

Höstnyheter 2023

Naturliga underverk i din värld
Några av jordens naturliga underverk kan markeras på en karta – ett stort barriärrev eller en storslagen dalgång långt borta – men de flesta finns runt omkring dig. Blommor och träd. Buskar och gräs. Örter och häckar. Och allt däremellan. Levande väsen som påverkar människor på djupet, kroppsligt och känslomässigt.

Med inspiration från naturens frodiga grönska har vi tagit fram en ny höstkollektion där vi har kombinerat principerna inom biofilisk design med ljudabsorberande material och ytor för att skapa trevliga, dynamiska och hälsosamma miljöer. En kollektion av nykomlingar och gamla bekantskaper som förvandlar rummet till en kreativ oas. Gör underverk och njut av att vara ute i naturen – inomhus.

Hedge – växtavdelare
by Kauppi & Kauppi

En balanserad naturkraft
Hedge, formgiven av Kauppi & Kauppi, påminner om en riktig häck i en grönskande trädgård. Den kan användas för att skapa dekorativa avdelare och arkitektoniska zoner, stråk och rum i rummet, men också för att möjliggöra både öppenhet avskildhet. Oavsett om du använder Hedge som små solitära punkter eller i rader, så tillför den något estetiskt tilltalande till varje rum. Dessutom kan den kombineras med sitt dynamiska och biofiliska syskon, Allé. Hedge härmar även naturen genom att absorbera och sprida ut ljud, något som gör tillvaron tystare och lugnare. Hjulen gör att Hedge enkelt kan flyttas vid städning och du kan välja mellan olika varianter med upp till 3 krukor för individuell växthantering, spaljéer och USB-portar. Öka kreativiteten, må bättre och skapa en verklighet där alla sidor av häcken är lika gröna.

Alba - ek / vitpigmenterad askfanér
by Claesson Koivisto Rune

Skönheten sitter i enkelheten 
Claesson Koivisto Rune har satt sin tydliga prägel på ALBA, en nätt klädd eller fanerad stol som karaktäriseras av enkelhet, lätthet och flexibilitet. Den kan också levereras som karmstol och barstol. Oavsett utförande, skapar de organiska och harmoniska formerna en känsla av elegant minimalism. ALBA är framtagen för att vara prisvärd och maximera antalet stolar per yta. Skönheten sitter i enkelheten, något som märks när den används och när rummet töms på människor. Något bekvämt och estetiskt tilltalande i rum där många människor möts, men också något enkelt att hantera vid både städning och stapling. De specialanpassade armstöden utgörs av en blandning av furufiber och PPC. ALBA är en stark karaktär, både på ett bokstavligt och känslomässigt plan. Den kan hantera olika behov, rum och känslotillstånd.

Canard - vit/svartlaminat
by Lars Hofsjö

Den lekfulla ankungen
Canard är det franska ordet för anka. Det är också namnet på den här nätta och karismatiska stolen, vår egen lekfulla ankunge. Formgivaren Lars Hofsjö hämtade sin inspiration till Canard från en ankas enastående balans och smidighet. Precis som en riktig anka är Canard uttrycksfull och energisk samtidigt som den rör sig snabbt och graciöst i sin naturliga miljö. Med sin eleganta metallram med sits och rygg i ask eller laminat ser det nästan ut som att den trotsar gravitationen, men Canard är lika stabil som bekväm. Den är också staplingsbar och upphängningsbar. Våra laminatversioner är särskilt enkla att hålla rena och torka av. De unika egenskaperna gör att den är idealisk i alla typer av miljöer där människor träffas, men den är också smidig att hantera när rummet är tomt på människor. Canard är ett inspirerande väsen och ett intressant blickfång – både för sig själv och i flock.

Tinnefnytt återvunnet material
by Charlotte von der Lancken

Från skräp till bord
Tinnef betyder skräp på jiddisch, men är raka motsatsen till sopor. Charlotte von der Lancken på CDVLAB formgav Tinnef som ett svar på mänsklighetens överanvändning av plast. Ett material som har fått nytt liv i de iögonfallande bordsskivorna Frosty sprinkles, Meadow green, White marbled och Black coal. Bordsskivorna är tillverkade av 100 % återvunnen plast från flaskor, förpackningar, behållare och vitvaror. Något som gör att varje Tinnef-bord är ensamt i sitt slag. Sedan Tinnef skapades har råmaterialet ändrats flera gånger och det kommer att förändras igen. Likt den återvunna plasten är Tinnef en påminnelse om planetens bräcklighet. Tinnef kommer alltid att vara ett kalejdoskop av fascinerande färger och mönster – en ständig metamorfos, ett utsökt fingeravtryck och ett medvetet fotavtryck.

2023-09-06

Nyheter 2023

Nyheter 2023

Unmistakably Skandiform
Skandiforms vårkollektion för 2023 präglas av enkelhet, skönhet och lekfullhet, men också av modularitet och hållbarhet. Kollektionen känns lika avslappnad och sofistikerarad som tidlös och funktionell. Våra nykomlingar och uppdaterade klassiker uppmuntrar till kreativitet samtidigt som de skapar struktur och flexibilitet i miljöer där människor möts. Elegant minimalism och moderna linjer i kombination med balanserade färger och fascinerande material gör det enkelt för dig att göra ett tydligt avtryck i alla typer av rum. En kollektion med produkter som är enkla att tycka om och använda varje dag. En perfekt blandning som attraherar alla dina sinnen. En känsla som inte kan misstas för något annat – Skandiform.


Alba stol/karmstol/bar stol
by Claesson Koivisto Rune

Skönheten sitter i enkelhetenClaesson Koivisto Rune, den erkända multidisciplinära byrån från Stockholm, har satt sin tydliga prägel på ALBA, en nätt, klädd stol, karmstol och barstol som karaktäriseras av sin enkelhet, lätthet och flexibilitet. De organiska och harmoniska formerna skapar en känsla av elegant minimalism. ALBA är framtagen för att vara prisvärd och maximera antalet stolar per yta. Skönheten sitter i enkelheten, något som märks när den används och när rummet töms på människor. Något bekvämt och estetiskt tilltalande i rum där många människor möts, men också något enkelt att hantera vid både städning och stapling. De specialanpassade armstöden utgörs av en blandning av furufiber och PPC. ALBA är en stark karaktär, både på ett bokstavligt och känslomässigt plan. Den kan hantera olika behov, rum och känslotillstånd.


Tinnef – soffbord
by Charlotte von der Lancken

Från sopor till soffbord - Bordet Tinnef karaktäriseras av en ständigt pågående metamorfos, men den har aldrig släppt sitt hållbarhetsfokus. Det som från början var ett bord av återvunnen plast från bland annat kosmetikaflaskor och yoghurtförpackningar har nu tagit ytterligare ett kliv mot en ljusare framtid. Tinnef har kompletterats med bordskivan Black coal, en yta med tydlig svart karaktär med inslag av ljusa små öar. Plasten kommer från återvunna medicin- och matförpackningar. Likt sina föregångare, Multicoloured och White marbled, har Black coal alltid ett unikt mönster. Tinnef finns numera också som ett större soffbord i två olika höjder. Charlotte von der Lancken har skapat nytt liv åt plastavfall som en påminnelse om plastens roll i våra liv. En vacker tankeställare som ger rummet en sprakande karaktär.


Tinnef – kafé bord
by Charlotte von der Lancken

Ett bord för två och framtiden - Tinnef betyder skräp på jiddisch. Ett udda och perfekt namn som inger hopp om framtiden. Charlotte von der Lancken på CVDLAB, har nämligen formgivit ett nytt kafébord med bordskivor gjorda av plastavfall. Bordsserien Tinnef fungerar som en påminnelse om hur vi människor använder plast i våra liv. Bordskivorna Multicoloured, White marbled och Black coal är tillverkade av återvunnen plast från kosmetikaflaskor, yoghurtförpackningar samt medicin- och matförpackningar. Vårt senaste tillskott är ett flexibelt kafébord med plats för två personer. Varje bordsskiva har ett unikt mönster. I kombination med det eleganta metallstativet och dess rektangulära bottenplatta skapar det ett sofistikerat och djärvt uttryck i din miljö. Använd bordet som en solitär eller skapa ett långbord av flera bord.


Canard stol
by Lars Hofsjö

Den lekfulla ankungen - Canard är det franska ordet för anka. Det är också namnet på den här nätta och karismatiska stolen, vår egen lekfulla ankunge. Formgivaren Lars Hofsjö hämtade sin inspiration till Canard från en ankas enastående balans och smidighet. Precis som en riktig anka är Canard uttrycksfull och energisk samtidigt som den rör sig snabbt och graciöst i sin naturliga miljö. Med sin eleganta metallram med sits och rygg i ask ser det nästan ut som att den trotsar gravitationen, men Canard är lika stabil som bekväm. Den är också staplingsbar och upphängningsbar. De unika egenskaperna gör att den är idealisk i alla typer av miljöer där människor träffas, men den är också smidig att hantera när rummet är tomt på människor. Canard är ett inspirerande väsen och ett intressant blickfång – både för sig själv och i flock.

Nestor High
by Lars Hofsjö

En upphöjd mästare av flexibilitet - Nestor är en mångsidig modulsoffa som gör att du kan få ut det mesta av din interiör och skapa oändliga kombinationer som enkelt kan anpassas efter olika rum, sammanhang och behov. Du kan till och med bygga Nestor runt hörn och pelare. Använd Nestor som fristående puffar eller som en lång soffa. Eller något helt annat. Dessutom kan du variera tyger och färger på både sits och rygg. Nestor är inte bara nätt och kompakt, utan också graciös och bekväm med sin nozag. Lars Hofsjö, Nestors egen designnestor, har nu adderat ytterligare flexibilitet till ett redan flexibelt system. Med tillskottet Nestor high växer Nestor på höjden. De nya, höga ryggarna kan användas som raka ryggar, dubbelryggar eller hörnryggar. Det är något avskärmande och privat, men också inbjudande och omfamnande.

 

2023-02-05

Höstnyheter 2022

Höstnyheter 2022

Höstkollektionen 2022 visar vem vi verkligen är, vad vi står för, vår personlighet och integritet, även när ingen ser oss. Den förkroppsligar idéerna och värderingarna bakom skandinavisk design, vårt hantverkskunnande och vår hållbara möbelproduktion. I slutändan handlar allt om att visa stark karaktär och ge olika typer av rum en unik karaktär. Våra nya karaktärer och uppdaterade klassiker låter dig vara huvudkaraktären i din historia. Visa och var stolt över den. Njut av den med alla dina sinnen.

Central by bonpart
Central, med sina unika karaktärsdrag, lever upp till sitt namn som rummets naturliga mittpunkt. Fåtöljen är lika nätt och diskret som stabil och framträdande. Den tar för sig samtidigt som den smälter in med sitt enkla, rena formspråk. Centrals vackra sömnadsdetalj på ryggen i kombination med de rektangulära benen gör att den talar ett eget formspråk. 

Roll by Louise Hederström
Roll är betydligt mer än en tamburmajor på hjul. Samspelet mellan de fem karaktäristiska rören gör att Roll påminner om ett träd med dess stam, krona och rotsystem, men det är inte bara från naturen som Louise Hederström hämtar sin inspiration. I botten finns också ett genuint intresse för musik i allmänhet och Elvis Presley i synnerhet. Gemensamt för många av hennes möbler är att hon vill inspirera till rörelse och lekfullhet. 

Deli lounge by Thomas Pedersen
Sedan Deli lanserades har den balanserat på gränsen mellan stol och fåtölj. Den kan bre ut sig på djupet och bredden, men också i sitt uttryck i klädseln och sin tvådelade design. Thomas Pedersens prisbelönta stolserie har nu utvecklats med ytterligare en variant, Deli lounge med snurr, en bekvämare och mer voluminös fåtölj jämfört med sina syskon. 

Tinnef by Charlotte von der Lancken
Bordet Tinnef karaktäriseras av en ständigt pågående metamorfos, men den har aldrig släppt sitt hållbarhetsfokus. Det som från början var ett bord av återvunnen plast från bland annat kosmetikaflaskor och yoghurtförpackningar har nu tagit ytterligare ett kliv mot en ljusare framtid. Tinnef har kompletterats med bordskivan Black coal, en yta med tydlig svart karaktär med inslag av ljusa små öar. Plasten kommer från återvunna medicin- och matförpackningar.

2022-10-18

Glad sommar!

Glad sommar!

Skandiform önskar dig en skön och avkopplande sommar. Vi har öppet hela sommaren med något reducerad bemanning.

2022-06-23

Besök oss under Southern Sweden Design Days!

Besök oss under Southern Sweden Design Days!

Missa inte årets designfestival i Malmö, Southern Sweden Design Days. Skandiform är en del av designfestivalen och ställer ut i den historiska tegelbyggnaden, Lokstallarna. Varmt välkommen att besöka oss!

Öppet:Tors 19/5 - Sön 22/5 kl. 11-18

I år är utställningen framtagen av formgivaren Louise Hederström, som lyfter fram våra produkter likt en blomsteräng. Vi kommer att presentera fem produkter formgivna av fem lokala designers, Stefan Borselius, Ruud Ekstrand, Louise Hederström, Kauppi & Kauppi och Jonas Lindvall.

Hitta till Lokstallarna

2022-05-18

Nyheter 2022

Nyheter 2022

Det kreativa rummet. Det effektiva rummet. Det harmoniska rummet. 

Fullt av liv och rörelse, eller nedsänkt i fokuserad tystnad. Där mötet kan uppstå och erfarenheten delas. Med vårens nyheter fortsätter vi att skapa platser för rörelse och eftertanke, kreativitet och paus. Hållbart, och tidlöst. Bekvämt och funktionellt. I alla miljöer. För nya mötesplatser kräver nya ideer, om än i välbekant skepnad.


Nyheter 2022

Spino 90
by Stefan Borselius
Först ringlade den sig. Sedan blev den rak. Nu kommer nästa steg för soffan som inte vill stå still. Med Spino 90° har vi utrustat soffan Spino med helt nya möjligheter för möten mellan människor och för anpassning till rummet. Rygg mot rygg. Öga mot öga. 90 grader eller hela vägen runt. Längs en rak vägg eller i ensamt ståt. Allt är möjligt för soffan utan gränser.

Primo Lounge
by Stefan Borselius
Med samma fokus på omsorgsfulla detaljer som stolarna och borden i familjen Primo blir den klädda fåtöljen en komfortabel brygga mellan sina föregångare. Primo lounge är lika tilltalande från alla håll. Ett ståtligt statement och ett naturligt blickfång i loungen med sin höga rygg. Och självklart är underredet i aluminium återvunnet.

Hjul och avlastningsbord till Nestor
by Lars Hofsjö
När det vridbara avlastningsbordet kopplas in blir Nestor inte bara en plats att sitta. Utan också jobba, fika, ta anteckningar på mötet. En stabil kompis att luta sig mot, helt enkeltMed låsbara hjul kan den flyttas fram och flyttas bort, komplettera eller stå ensam. Att den har sin alldeles egna karaktär är en lekfull bonus.

Allé corner
by Kauppi & Kauppi
Inomhus blir utomhus när den lekfulla växtmöbeln Allé släpper in naturen i rummet med sina levande växter på olika höjder. Med inspiration från det skånska landskapets alléer och pilevallar kan Allé smälta in eller stå i ensamt majestät, skapa grönskande hörn som ramar in rummet, repeteras i långa rader eller bilda gröna blickfång. Visa vägens riktning – eller locka till kaffepaus under grönskande tak.

 

 

 

 

  

2022-02-07

Höstnyheter 2021

Höstnyheter 2021

Lyckliga återseenden och helt nya vänner. I höst blir det färgglatt mingel.

Både nya bekantskaper och familjära vänner knackar på dörren när höstens nyheter vill ses och umgås. Det blir ett lekfullt mingel där samhörigheten uttrycks i skandinaviska färger och i lekfulla, mjuka former.

Innovation och tradition möter kreativitet i ett kretslopp som aldrig tar slut. Och mötet mellan hållbarhet, ergonomi och design bjuder in till såväl långsittning som mingel. Som det otvungna och inbjudande umgänget kräver.


D2 stol och karmstol by Stefan Borselius
Ingen kan missa när tvådelade D2 tar plats i rummet. I återvunnen plast och hampa bjuder den luftiga designen och naturliga känslan in till att enkelt ställas fram, staplas på höjd eller hängas över bordskanten.

I genomgående plast. Som halvklädd. Som helklädd, i kontrasterande färger. Med karm – eller utan. D2 rör sig med lätthet i alla miljöer, både högljudda samtal och möten i stillhet.

Tinnef nya bordsskivor by Charlotte von der Lancken
När frukosten är slut får yoghurtförpackningen nytt liv och blir till ett unikt och uppmärksamhetssökande bord. Vit bordsskiva, med inslag av silvrig folie. Stativ i klassisk ask eller ek. Eller såväl skiva som stativ i trä.

Är det skräp eller material? Nytt eller gammalt? Svaret är både och. Och tillsammans med färgglada kusiner från återvunna plastflaskor blir familjen Tinnef ett naturligt samtalsämne runt bordet.

Canard stol by Lars Hofsjö
Lekfulla canard lever upp till sitt franska namn – likt en anka ser den ut att utmana balanssinnet. Men med sin eleganta metallram med sits i ljus ask är Canard både stabil och bekväm. Nätt, stapelbar och upphängningsbar finner den sin plats i alla miljöer. I olika färger eller samma – canard är ett naturligt samtalsämne. När inte stolen håller låda i sin egen prakt.

Deep forest - 2 nya mönster by Nina Jobs
När sommarskogen nu får sällskap skapas helt nya trädkronor att vila blicken på. En glesare vinterskog? En lite tätare vårskog? Eller en blandad, precis som det brukar vara. I naturens harmoni dämpas röster och med skogens alla färger tillgängliga blir bakgrunden just som den ska vara – behaglig, utan att ta plats.

Lola stol by Margot Barolo
Lola är kompisen att lita på, och luta sig mot. Trubbigt vänlig till utseendet – och personligheten är både inkluderande och humoristisk. En karaktär, med sina fina detaljer, gedigna sömnad och omsorgsfulla veck. Men också bekväm och lättsam. Med olika tyger, färger och material kan Lola förvandlas till kameleonten i rummet – eller ta plats som blickfång.

 

2021-09-15

Roadshow

Roadshow

I höst åker Kinnarps, Materia, NC och Skandiform ut på en gemensam turné. Temat är samarbete under parollen ”Make room for collaboration”. Tanken är att varumärkena inom gruppen ska skapa plats för nya idéer och samtalsämnen i ett kollaborativt forum.

Under turnén kommer man att inspirera med höstens produktnyheter, bjuda in till samtal och diskutera intressanta spaningar.

Turnéplan för roadshow ”Make room for collaboration”:

2021

Jönköping 5 okt
Linköping 7 okt
Göteborg 12 okt
Halmstad 14 okt
Örebro 19 okt
Västerås 21 okt
Växjö 26 okt
Stockholm 29 okt
Oslo 4 nov
Gävle 9 nov
Sundsvall 11 nov
Umeå 16 nov
Luleå 18 nov
Malmö 26 nov
Trollhättan datum kommer inom kort
Lidköping datum kommer inom kort
Polen 8 dec
Kinnarp

datum kommer inom kort

Helsingborg datum kommer inom kort

2021

Bröndby datum kommer inom kort
Geneve och Zurich datum kommer inom kort
Germany datum kommer inom kort

2021-10-04

Glad Sommar

Glad Sommar

Skandiform önskar er en fin sommar! Vi har öppet hela sommaren med något reducerad bemanning.

2021-07-05

Nyheter 2021

Nyheter 2021

Syskon. Kompisar. Gemenskap. Nu våras det för familjerna.

Rullande hjul, mjuka former och lekfulla blickfång. I vårens nyheter är det småsyskonen och kompisarna som tar plats. Genom familjära bekanta i ny innovativ design fortsätter vi att skapa platser för rörelse och eftertanke, kreativitet och paus. Med samma fokus på hållbara material och ergonomiska lösningar kompletterar vi omtyckta familjer med nya tillskott. Så att möten kan uppstå. Erfarenheter delas. Och gemenskap aldrig är längre än några steg bort.

Nyheter - Vår 2021!
Deli lounge/fåtölj - by Thomas Pedersen
Prisbelönta Deli breder ut sig. På djupet, på bredden, i klädseln och i loungen. En fåtölj med tillbakalutat självförtroende. Där den tvådelade designen möjliggör unika färguttryck, den helklädda ryggen ger en känsla av helhet och den mjuka formen bjuder in till att pausa en stund. Eller lite längre.

Bolero sittpuff - by Nina Jobs
En sittpuff, en fotpall, ett småsyskon som kräver sin uppmärksamhet. När soffserien Bolero får tillskott är det den lilla möbeln med ett helt eget uttryck som tar plats i rummet. Lite lättare, lite nättare än storasyskonen. Som smälter in bland de andra, med samma färg och ram. Eller som sticker ut med den lekfulla motsatsen.

Soft Top stol och barstol på hjul - by Brad Ascalon
Stå, sitt, rulla fram och rulla undan. När Soft Top får hjul får kreativa möten fart. Med sitt enkla och unika formspråk passar Soft Top in de flesta miljöer. Med sin flexibla konstruktion har den en självklar plats överallt där aktivitet och rörlighet blandas med koncentration och lugn. På hemmakontoret framför skärmen. Med kollegorna på arbetsplatsen. I workshopen där nya idéer ska växa fram.

Isa puff - By Louise Hederström
Låglandskap, kullar och berg. Med sittbänken Isa följer naturens skiftande former med in i rummet. Nu också i mindre format, när den nya sittpuffen gör entré med sin nättare karaktär. Lätt att flytta runt. Enkel att placera. Och med samma inbjudande inställning till spontana möten och avslappnade samtal som sin större partner med samma namn.

Matsumoto laptop - by Claesson Koivisto Rune
Säg hej till Matsumoto laptopbord, den flexibla uppassaren som alltid har en hjälpande yta på plats. En ny personlighet, lika enkel att ha att göra med som resten av familjen. 

Aplomb bord i höjd 90 - by Everything Elevated
Aplomb är en flexibel bordsserie utformad för att enkelt kunna anpassas till olika miljöer och behov. Bordet har en diskret design genom sitt stilrena och homogena formspråk. Nu kompletteras serien med höjd 90 cm.

 

2021-02-05


SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se

SKANDIFORM AB BOX 36 SE-288 21 VINSLÖV SWEDEN
+46 (0)44 855 50 info@skandiform.se

Nyhetsbrev
×